NCFS Botterrace

Een unieke bootrace voor het goede doel

Botterrace 2018

Kapitein zijn op je eigen schip! Of liever gezegd, op je eigen botter. Na de succesvolle eerste editie in 2017, organiseert de NCFS op 30 mei 2018 de tweede editie van de Botterrace. Zeil mee met jouw team, onder begeleiding van een ervaren schipper.

botterrace_ncfs.png.png


Programma

Na een schippersontbijt en welkomstwoord van bokslegende en NCFS-ambassadeur Arnold Vanderlyde wordt vanuit de haven van het authentieke Spakenburg het ruime sop gekozen. Op het water ga je de strijd aan met de andere botters om de NCFS-wisseltrofee. Lunch en drankjes zijn aanwezig aan boord. Bij terugkomst in de haven ga je haringhappen, wordt er een veiling gehouden en de dag wordt afgesloten met een diner met de prijsuitreiking.

Schrijf je snel in!

De NCFS Botterrace is een uitgelezen kans om je relaties of medewerkers een geweldige dag aan te bieden.

Gezamenlijk hijsen jullie de zeilen om personen met CF een langer en beter leven te geven. En dat is waar de NCFS voor staat! Schrijf je vandaag nog in voor de NCFS Botterrace.

Voor slechts €250 p.p. heb jij een plekje aan boord. De prijs van een botter (voor 12 personen) is €2950, je krijgt dus korting als je een eigen botter reserveert.   

Botterrace 2017 - de aftermovie

Een heerlijke dag, de wind in de zeilen en een geweldige opbrengst van €24.550. Geniet na van de geslaagde eerste editie van de NCFS Botterrace in Spakenburg.  


Meer weten?

Neem dan contact op met Johanna Vermeulen: j.vermeulen@ncfs.nl

De opbrengst van de Botterrace wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek 
naar een langer en beter leven.