NCFS Botterrace


De Botterrace voor uw relaties

Op donderdag 22 juni 2017 organiseert de NCFS de eerste Botterrace in Spakenburg. Dit is een geweldige gelegenheid om uw relaties een geheel verzorgde dag aan te bieden én het goede doel te steunen.

botterrace.jpg.jpg

Boeiend programma

Vanaf 9.30 uur bent u met uw gasten van harte welkom voor een stevig schippersontbijt in restaurant De Mandemaaker. Na een welkomstwoord van Olympisch schaatskampioen en NCFS-ambassadeur Jochem Uytdehaage worden de botters toegewezen en gaat u met uw gasten aan boord. Een ervaren schipper gaat samen met u de strijd aan om de NCFS wisseltrofee. Aan boord zijn drankjes en lunchpakketten voor u en uw gasten aanwezig. Bij terugkomst in de haven vindt het haringhappen plaatst. Aansluitend houden we een veiling en sluiten we af met een diner met prijsuitreiking.

Schrijf u snel in!

De NCFS Botterrace is een uitgelezen kans om uw relaties of medewerkers een geweldige dag aan te bieden. Een sfeervol evenement in een prachtige omgeving. Naast de beleving van een heerlijke dag geeft u mensen met CF een langer en beter leven. En dat is waar de NCFS voor staat! Schrijf u daarom vandaag nog in voor de NCFS Botterrace.


Wanneer?

Donderdag 22 juni 2017. Vanaf 9.30 uur ontvangst met schippersontbijt. Circa 18.30 uur eindigt de NCFS Botterrace.


Kosten

Een geheel verzorgde dag per botter voor 12 personen kost 4.250 euro (exclusief btw).

Meer weten?

Neem dan contact op met Johanna Vermeulen: j.vermeulen@ncfs.nl

De opbrengst van de Botterrace wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek 
naar een langer en beter leven.