NCFS Botterrace


Een unieke bootrace voor het goede doel

Op donderdag 22 juni 2017 organiseerde de NCFS de eerste NCFS-Botterrace in Spakenburg. Een geslaagde dag met een prachtige opbrengst van 24.550 euro. Wilt u volgend jaar ook meevaren? De inschrijving voor de NCFS-Botterrace 2018 is al geopend!

Botterrace 2018

Op 30 mei 2018 organiseert de NCFS de tweede editie van de NCFS Botterrace. Voor een bedrag van € 2950 bent u de kapitein op uw eigen botter. U mag 12 gasten uitnodigen, die de hele dag volledig verzorgd worden. Wel wordt van uw team gevraagd actief mee te zeilen op de botter. Uiteraard wordt u hierbij begeleid door een ervaren schipper.

botterrace_ncfs.png.png

Boeiend programma

Vanaf 9.30 uur bent u met uw gasten van harte welkom voor een stevig schippersontbijt in restaurant De Mandemaaker. Na een welkomstwoord van Nederlands bokslegende en NCFS-ambassadeur Arnold Vanderlyde worden de botters toegewezen en gaat u met uw gasten aan boord. Een ervaren schipper gaat samen met u de strijd aan om de NCFS wisseltrofee. Aan boord zijn drankjes en lunchpakketten voor u en uw gasten aanwezig. Bij terugkomst in de haven vindt het haringhappen plaatst. Aansluitend houden we een veiling en sluiten we af met een diner met prijsuitreiking.

Schrijf u snel in!

De NCFS Botterrace is een uitgelezen kans om uw relaties of medewerkers een geweldige dag aan te bieden. Een sfeervol evenement in een prachtige omgeving. Naast de beleving van een heerlijke dag geeft u mensen met CF een langer en beter leven. En dat is waar de NCFS voor staat! Schrijf u daarom vandaag nog in voor de NCFS Botterrace.

Botterrace 2017 - de aftermovie

Een heerlijke dag, de wind in de zeilen en een geweldige opbrengst: geniet na van de geslaagde eerste editie van de NCFS-Botterrace in Spakenburg.


Meer weten?

Neem dan contact op met Johanna Vermeulen: j.vermeulen@ncfs.nl

De opbrengst van de Botterrace wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek 
naar een langer en beter leven.