twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

NCFS-Botterrace

Een unieke bootrace voor het goede doel

Kapitein zijn op je eigen schip! Of liever gezegd, op je eigen botter. Na de succesvolle tweede editie in 2018, organiseert de NCFS op 22 mei 2019 de derde editie van de Botterrace. 
Gezamenlijk hijsen jullie de zeilen om personen met CF een langer en beter leven te geven. En dat is waar de NCFS voor staat! 

Botterrace_300x200.1.jpg

Programma

Na een schippersontbijt en welkomstwoord van bokslegende en NCFS-ambassadeur Arnold Vanderlyde wordt vanuit de haven van het authentieke Spakenburg het ruime sop gekozen. Op het water gaan de botters de strijd met elkaar aan. Lunch en drankjes zijn aanwezig aan boord. Bij terugkomst in de haven is er een haringproeverij en wordt er een veiling gehouden. De dag wordt afgesloten met een diner en prijsuitreiking. 

Schrijf je in!

De NCFS-Botterrace is een uitgelezen kans om je relaties of medewerkers een geweldige dag aan te bieden. Voor slechts €250 p.p. heb jij een plekje aan boord. De prijs van een botter (voor 12 personen) is €2950, je krijgt dus korting als je een eigen botter reserveert. 

Schrijf je vandaag nog in voor de Botterrace: c.goudsbloem@ncfs.nl

Botterrace 2018 

Het Eemmeer lag op 30 mei vol met authentieke vissersschepen. Negentig sportievelingen hebben op deze zonnige dag een immens bedrag van bijna €12.000 bij elkaar gevaren.

3M5A5646.jpg


Foto: AK Photography 

Botterrace 2017 

Een heerlijke dag, de wind in de zeilen en een geweldige opbrengst van €24.550. Geniet na van de geslaagde eerste editie van de NCFS-Botterrace in Spakenburg.  


Meer weten?

Neem dan contact op met Johanna Vermeulen: j.vermeulen@ncfs.nl

De opbrengst van de Botterrace wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek 
naar een langer en beter leven.