CF-dag 2018


Save the date! 

Op zaterdag 3 november 2018 hopen wij jullie allemaal weer te zien op de CF-dag in Ermelo. Houd deze datum alvast vrij in je agenda. 

De bijeenkomst staat dit jaar in het teken van ‘Zorg voor jou’. Het belooft een interessante dag te worden met uiteenlopende workshops en boeiende presentaties. Van lotgenotencontact en coaching tot het laatste nieuws over CF-medicatie.

De NCFS hecht veel waarde aan jouw ideeën. Welke workshops wil jij graag op het programma zien? Mail jouw suggesties naar de NCFS.         

CF-dag 2017

cf-dag2017.jpg

CF: van je familie moet je het hebben

De CF-dag 2017 stond in het teken van Cystic Fibrosis in je familie. Ruim 250 mensen bezochten de CF-dag in Ermelo en luisterden naar de presentaties van o.a. Els van der Heijden, die vertelde over leven met CF en kinderlongarts Kors van der Ent, die inging op nieuwe medicijnen en ontwikkelingen in CF-onderzoek. Ook waren er twee workshopsrondes, waar bezoekers zich in kleinere groepen konden laten bijpraten over een voor hen interessant thema.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Wilt u nog eens nagenieten of kon u er niet bij zijn? Bekijk dan de aftermovie:

Met dank aan Wim-Heerke Spronk en Madelieve Spronk (foto's en video aftermovie)


Presentatie Els van der Heijden over de invloed van CF in haar leven:


Presentatie Cecile Ottenheim over erfelijkheid, dragerschap en opties voor het vervullen van een kinderwens:

 Met dank aan Paul Weel (video presentaties) 

prinscreen_presentatiekors.1.png


Presentatie Kors van der Ent over nieuwe ontwikkelingen in medicijnen

Bekijk de slides van de presentatie van kinderlongarts Kors van der Ent.