twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Coaching voor mensen met CF, hun partners of ouders, kinderen, broers en zussen

puber_150x150.1.jpg


Voel je dat je geleidelijk minder kunt meedoen aan alle sociale en maatschappelijke activiteiten? Geeft CF druk op je relatie? Neemt jouw zoon of dochter het niet zo nauw met zijn of haar therapie, en gaat hij of zij ook nog eens zelfstandig wonen? Veel aandacht gaat naar je broer of zus, wat doet dat met jou? Leven na een longtransplantatie, hoe verder?

Zomaar een greep uit de vele vragen waar je tegenaan kunt lopen in het leven met CF. Iedereen gaat daar anders mee om. Dat kan tot spanningen en frustraties leiden. De NCFS biedt mensen met CF van alle leeftijden, hun partners, ouders en andere gezinsleden ondersteuning aan van een professionele coach.

Coaching

De coach komt in totaal 4 keer bij je thuis. Ouders, partners, broers en zussen kunnen naast de coaching deelnemen aan een groepsbijeenkomst, met andere gezinsleden die gecoacht worden. De coach leidt deze bijeenkomsten. 

Artikel in CF CenTRaal

In september 2019 verscheen in onze uitgave CF CenTRaal een artikel over coaching. Nienke Fijen vertelt daarin haar verhaal over hoe zij de coaching heeft ervaren. Klik op de afbeelding hieronder om het interview te lezen.

Aanmelding

Wil jij je aanmelden voor coaching, of liever eerst nog meer informatie krijgen? Neem dan contact op met coach Yol Kuijer: 06-29374174 of info@ouderschapscoaching.nl

In overleg en mede afhankelijk van de woonplaats wordt bekeken welke coach het beste bij jou aan huis kan komen.

Kosten 

Voor deelnemers zijn er geen kosten verbonden aan het coachingtraject en de workshops. De NCFS vergoedt de kosten.

180910_Alberdine_van_de_Hulsbeek_200x200.jpg
180910_Elfi_de_Jong_200x200.jpg
180910_Yol_Kuijer_200x200.jpg
190416_Hannah_Bellinkx_200x200.jpg

Coaches Alberdine van de Hulsbeek, Elfi de Jong, Yol Kuijer en Hannah Bellinkx (vlnr)