twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Vergoedingen en verzekeringen bij CF

stethoscope-120x120.1.png

CF en zorgverzekering

Welke zorgverzekering kan ik het beste nemen als ik CF heb? Het antwoord op deze vraag is lastig, aangezien de keuze voor een zorgverzekering heel persoonlijk is. Lees meer over CF en zorgverzekering.

spaarvarken-blauw-120x120.1.png

CF en vergoedingen

De NCFS heeft de brochure ‘CF en Vergoedingen’ samengesteld waarin de meest relevante informatie over vergoedingen en voorzieningen is opgenomen. Lees meer over CF en vergoedingen.

geld-in-doosje_120x120.png

CF en belastingaftrek

In de NCFS-brochure 'Cystic Fibrosis en belastingaftrek' 2018 lees je welke kosten je kunt opgeven bij de belastingaangifte. Lees meer over CF en belastingaftrek

verzekeren_120x120.1.jpg

Erfelijkheid en verzekeren

Je hebt CF en wil een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Ben je verplicht je ziekte te melden aan de verzekeraar? Lees meer over erfelijkheid en verzekeren.

Student.jpg


CF en volwassen worden 

Als je zoon of dochter 18 wordt, verandert er veel. Op de factsheet ‘Mijn kind wordt 18' lees je alles wat je moet weten en regelen. Lees meer over CF en volwassen worden. 

Meisje_schommel_120x115.jpg

Dubbele kinderbijslag 

Als je kind intensieve zorg nodig heeft, bestaat de kans dat je recht hebt op dubbele kinderbijslag. De Wegwijzer Indicatiestelling 
kun je als leidraad gebruiken bij het invullen van de aanvraag.