twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Lotgenotencontact bij CF

startfoto_ncfs-voor-u_600-bij-200.1.png


De NCFS verzorgt lotgenotencontact voor ouders van kinderen met CF, mensen met CF en hun omgeving. Sinds het besluit tot segregatie, organiseert de NCFS geen bijeenkomsten meer voor mensen met CF.

Afbeelding_peers_175x130.jpg

Nieuwe opzet lotgenotencontact   

De NCFS verkent nieuwe vormen van lotgenotencontact. Vanwege het segregatiebeleid is het belangrijk om digitale ondersteuning te bieden, denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een online CF-lotgenotenplatform of het live streamen van bijeenkomsten. Maar ook het online delen van ervaringen en tips. Heb jij CF (of heb je als ouder of naaste met CF te maken) en vind je het leuk om mee te denken over nieuwe, digitale manieren van lotgenotencontact? Stuur een 
e-mail naar coördinator Lara Laurens. 

blauw-en-oranje-poppetje_150.png

Regiocontact 

Ouders van een kind met Cystic Fibrosis kunnen in hun eigen regio terecht voor lotgenotencontact. 
 

forum_oranje90x90.jpg

CF-forum

Stel uw vragen en deel uw ervaringen op het forum voor mensen met Cystic Fibrosis, ouders, partners en andere betrokkenen.

cf-dag-algemeen_200.png

CF-dag 

De NCFS organiseert jaarlijks de CF-dag. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders van kinderen met CF, partners, familieleden en andere belangstellenden.  

all_of_me_logo.png-200x200.png

ALL OF ME

ALL OF ME is dé plek op internet waar jonge mensen van 16 tot 30 jaar met een chronische aandoening elkaar vinden. 
 

herdenkingsbijeenkomst-roos-90x90.png

Herdenking 2016

De werkgroep Nabestaanden van de NCFS organiseerde zaterdag 21 mei de herdenkingsbijeenkomst om het verlies van het verlies van uw dierbaren met CF met Cystic Fibrosis te gedenken.

rozen_200.png

Nabestaanden 

De NCFS is er ook voor mensen die hun zoon of dochter, broer of zus, ouder of partner aan CF hebben verloren. Daarom is de Werkgroep voor Nabestaanden van Patiënten met Cystic Fibrosis opgericht.