twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

ALL OF ME


ALL OF ME is dé plek op internet waar jonge mensen van 16 tot 30 jaar met een chronische aandoening elkaar vinden.

Je leest en deelt er tips, tools en informatie om sterker in je schoenen te staan en de baas te zijn over je eigen leven. Het helpt je doelen te stellen en stappen te nemen. Onderwerpen zoals: vrienden, werk, uitgaan en seks komen aan bod. Je kunt ook mailen met een ALL OF ME coach. De coaches zijn jong, weten waar ze het over hebben en denken met je mee.

Via de site kun je toegang vragen tot de geheime Facebookgroep waar je ervaringen kunt delen. Dat kan opluchten, relativeren en je kunt er een ander mee helpen.

Heb jij een vraag, verhaal of advies? Of wil je andere jongeren met een chronische aandoening ontmoeten? 

allofme.png


ALL OF ME is een initiatief van Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN), Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN), Epilepsie Vereniging Nederland (EVN), Vereniging Harten Twee, Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS), Interstitiële Cystitis Patiëntenvereniging (ICP), Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH), BOSK; Vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders, Diabetesvereniging Nederland (DVN) en wordt gesteund door Nederlandse Stottervereniging Demosthenes. ALL OF ME is mogelijk gemaakt door projectsubsidie van Fonds PGO. De komende twee jaar is de voortgang geborgd door subsidie van Fonds NutsOhra.