twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Werkgroep Nabestaanden

rozen_200.1.png


De NCFS wil er ook zijn voor mensen die hun zoon of dochter, broer of zus, ouder of partner aan CF hebben verloren. Daarom is de Werkgroep voor Nabestaanden van Patiënten met Cystic Fibrosis opgericht. Deze werkgroep bestaat uit ouders van overleden CF-patiënten. Voor een goede afspiegeling van de doelgroep kunnen ook partners deel uitmaken van de werkgroep. De werkgroep wordt ondersteund door de Coördinator Lotgenotencontact en Patiëntenzorg van de NCFS.

Activiteiten Werkgroep Nabestaanden:

-Lotgenotencontact

De werkgroep stuurt aan nabestaanden een brief waarin de werkgroep haar medeleven uitspreekt, lotgenotencontact aanbiedt en informatie geeft over haar activiteiten. Nabestaanden kunnen telefonisch, schriftelijk of via e-mail contact opnemen met een van de leden van de werkgroep, om ervaringen en informatie te delen en een luisterend oor te vinden.

-CF-dag

De NCFS organiseert op de CF-dag een workshop speciaal voor nabestaanden in de jaren waarin geen herdenkingsbijeenkomst plaatsvindt.

-Herdenkingsbijeenkomst

De werkgroep Nabestaanden van de NCFS organiseerde zaterdag 21 mei 2016 de herdenkingsbijeenkomst om het verlies van kinderen, ouders, partners, broers, zussen, familieleden of vrienden met Cystic Fibrosis te gedenken. De werkgroep organiseert eens in de vijf jaar een Herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden. Om een indruk te krijgen van de vorige bijeenkomsten kunt u het verslag lezen van de Herdenkingsbijeenkomst op 14 mei 2011.

Leden werkgroep

ans-ter-haar_150.png wit-blok-60-breed.2.png ton-hoppenbrouwers_150.png wit-blok-60-breed.3.png

        Ans ter Haar                          Ton Hoppenbrouwers                     

Contact

- Ton Hoppenbrouwers, nabestaanden@ncfs.nl
- Ans ter Haar, nabestaanden@ncfs.nl