Contact voor ouders van een kind met CF in de regio Leiden

 

De contactouders van de regio Leiden zijn Han en Harma Broeksma.

harmabroeksma_200.jpg

Harma Broeksma

hanbroeksma_200.jpg

Han Broeksma

Wij zijn Han & Harma Broeksma en gelukkige ouders van vier prachtige kinderen.

Contacten met mensen en het organiseren van activiteiten vinden we boeiend. Die twee eigenschappen, en het feit dat we te maken kregen met CF in ons gezin, zette ons op de weg om ons actief in te zetten voor de NCFS. We werden regiocontactpersonen van de regio Leiden, een regio met kinderen in de leeftijd van pasgeboren tot en met volwassen.

We 'runnen' gespreksgroepen, waar ouders van kinderen met CF elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar van gedachten kunnen wisselen over alles wat ze in hun gezinnen tegenkomen en/of mee maken. 
We organiseren regioavonden met een thema/onderwerp, waarvoor we een spreker uitnodigen en waar eveneens plaats is voor ontmoeting.
Daarnaast bezoeken we ouders, alleen als zij dat willen, om persoonlijk met hen kennis te maken en om te praten over hun situatie en wat we voor hen kunnen betekenen (en zij voor ons).

We willen graag samen met lotgenoten naar mogelijkheden zoeken om te leven met en om te gaan met CF en alles daar om heen. We hopen op deze manier informatie en ervaringen uit te wisselen en elkaar tot steun te zijn.

E-mail

leiden@ncfs.nl

Regiobijeenkomsten in Leiden

  • 4 oktober 2017, Waddinxveen
    Thema: 'Ontwikkelingen rondom CF'.
    Nieuwe medicijnen, behandeling op maat met behulp van minidarmpjes, behandeling thuis of in het ziekenhuis. Wie is er niet nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CF? Dr. Harry Heijerman, longarts en teamleider van het CF-team in het UMC Utrecht, gaat tijdens deze avond met u in gesprek over deze zaken.

Terug naar overzichtskaart