Denk mee met de NCFS


Word lid van het NCFS-panel

De NCFS vindt het belangrijk om de mening van mensen met CF, ouders en andere betrokkenen te horen. Daarom heeft de NCFS een digitaal panel in het leven geroepen; het NCFS-panel.

140512_lightbulb_200.jpg

NCFS-panel

Het NCFS-panel is een vaste groep mensen die meedenkt met de NCFS. Als lid van het panel krijgt u een aantal keren per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Dit gebeurt altijd per e-mail. De vragenlijsten gaan bijvoorbeeld over onderzoek, behandelingen of medicatie, of over de taken van de NCFS. Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan doet u gewoon een keer niet mee.

Aanmelden

Ga naar de website www.dezorgvraag.nl/ncfs en vul het formulier volledig in om uw eigen account aan te vragen. Nadat u op ‘Aanmelden’ heeft geklikt, ontvangt u een mail met de vraag om uw aanmelding te bevestigen. Nadat u dat gedaan heeft, kunt u direct gebruik maken van uw profiel. Alle gegevens die worden verzameld met het NCFS-panel worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Uw persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en niet beschikbaar voor derden.