twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Word lid van het NCFS-panel

140512_lightbulb_200.jpg

Het NCFS-panel bestaat uit mensen met Cystic Fibrosis, ouders van kinderen met CF (in alle leeftijden) en familieleden, vrienden en kennissen van mensen met CF. Vier tot acht keer per jaar geven zij hun mening over onderwerpen die de belangen van mensen met CF raken. Van het dagelijks leven met CF en medicijnen, tot nieuwe NCFS-publicaties en wetenschappelijk onderzoek.

Jouw mening telt!

De NCFS werkt niet alleen vóór jou, maar ook mét jou. Wij hechten veel waarde aan jouw mening en ervaringen. Dankzij jouw betrokkenheid kunnen we beter inspelen op jouw wensen en verwachtingen en versterken wij onze positie als belangenbehartiger, patiëntenorganisatie en expertisecentrum.

Wil je dat jouw mening gehoord wordt? Meld je dan direct aan voor het NCFS-panel.

Hoe werkt het panel?

Bij aanmelding vul je je geslacht, geboortedatum, je relatie tot CF en je e-mailadres in. Het panel wordt vier tot acht keer per jaar per e-mail benaderd over uiteenlopende onderwerpen. Als het onderwerp daarom vraagt, kunnen we aparte groepen benaderen, bijvoorbeeld alleen vrouwen met CF of alleen ouders. Per keer kun je besluiten om wel of niet deel te nemen. Meestal bestaat een onderzoek uit enkele vragen die digitaal worden ingevuld. De NCFS gaat zorgvuldig om met jouw privacy en volgt daarbij het privacybeleid.