twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Dani Jašarević

Dani_prmo_225x180.jpg


Dani Jašarević is bekend als oprichter van het platform FITGIRLS en Fitmind Academy. Daarnaast is ze NLP lifestyle coach en motivational speaker. Dani’s drive is in één woord samen te vatten: fit! Vooral mentaal gezien en ook op het gebied van sport en voeding. Dani is voor velen een inspirator en groot voorbeeld.

Ze maakt van dichtbij mee wat het leven met CF inhoudt, want haar dochter Megan (zeven jaar) heeft CF.

Dani was direct enthousiast toen de NCFS haar als ambassadeur vroeg. Vooral omdat ze zelf al van plan was om zich in te gaan zetten voor mensen met CF. “Vrijwilligerswerk is zo belangrijk omdat wijzelf persoonlijk weten hoeveel effect alle bijdrages kunnen hebben. Je kunt er letterlijk levens mee redden”.

Dani gaat zich online inzetten voor de NCFS. Via filmpjes en Social Media posts wil ze aandacht vragen voor én meer bekendheid geven aan CF.In bovenstaande video zie je welke rol CF in het leven van Dani en Megan speelt.


Omdat de NCFS 50 jaar bestaat én vanwege Valentijnsdag, zijn Dani en dochter Megan een inzamelingsactie gestart. Samen zijn ze de keuken in gegaan om roze Valentijnscupcakes te bakken.