Vacature: contentspecialist (20-24 uur per week)

bolletje-contentspecialist.1.jpg


Ben jij nauwkeurig en creatief met teksten, online marketeer, usability-expert en geloof jij in de kracht van goede content? Dan zijn we op zoek naar jou.

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) zoekt een:

Contentspecialist

voor 20-24 uur per week


Wat je voor ons gaat doen:

Als contentspecialist bij de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting speel je een belangrijke rol bij het ontwikkelen van content voor onze websites, social media en digitale uitgaven. Of dat nu een tekst, video of live websessie is. Je denkt mee over de juiste communicatievorm en gaat er direct mee aan de slag. Je verzamelt, schrijft en bewerkt nieuwsberichten, je zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date en gebruiksvriendelijk is en inventariseert welk nieuws in de maandelijkse nieuwsbrief komt. Het gebruik van social media is als een rode draad in jouw werk verweven. In samenwerking met de coördinator communicatie stel je hiervoor een contentplanning op.

 
Wat we van je vragen:

  • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt kennis van SEO
  • Je hebt kennis van en ervaring met beeldbewerking
  • Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online communicatie en social media
  • Je kunt planmatig en zelfstandig werken
  • Ervaring met het werken voor een goed doel is een pre

 
De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

De NCFS zet zich in voor een langer en beter leven van mensen met Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte). Mensen met CF hebben taai slijm in hun lichaam en de longen, alvleesklier en lever gaan daardoor steeds slechter functioneren. CF is niet te genezen, de gemiddelde levensverwachting van CF-patiënten is 40 jaar. In Nederland hebben 1.550 mensen CF.

De NCFS behartigt de belangen van mensen met CF, maakt lotgenotencontact mogelijk en geeft informatie over CF. De NCFS initieert, financiert en coördineert wetenschappelijk onderzoek en zet projecten op om de zorg voor mensen met CF te verbeteren. De NCFS is een ambitieuze organisatie met een open, informele sfeer en gedreven en betrokken medewerkers.

Meer informatie over de NCFS en over Cystic Fibrosis vind je op www.ncfs.nl.

 
Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend contact opnemen met Anouk Witte, coördinator communicatie, tel. 035-6479257. Mail je sollicitatie uiterlijk 20 oktober 2017 aan Jacquelien Noordhoek, directeur NCFS, info@ncfs.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats op 7 en 9 november 2017, eventuele tweede gesprekken op 21 november.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.