twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

WhatsApp-groepen voor tieners nu online

  • Meisje_met_telefoon_klein_300x200.jpg


Op verzoek van een aantal ouders van tieners met CF heeft de NCFS speciaal voor deze kinderen nieuwe WhatsApp-groepen georganiseerd en aangemaakt. Er zijn twee groepen: een voor tieners van 12 tot en met 15 jaar en een groep voor 16 jaar en ouder.

Het doel van de groepen is tieners met CF met elkaar in contact brengen. Zo kunnen zij ervaringen rondom CF uitwisselen én praten over alledaagse zaken die hen bezig houden.
De App-groepen worden elk beheerd door twee twintigers met CF, die hierover regelmatig contact hebben met de coördinator lotgenotencontact van de NCFS. Zo zorgen we dat de kinderen en jongeren zich vrij genoeg kunnen voelen. Én dat de beheerders, die zelf dus ervaring met CF hebben, een oogje in het zeil houden en desgewenst advies kunnen geven.

Voor deelname aan de WhatsApp-groep voor kinderen met CF van 12 tot en met 15 jaar vraagt de NCFS toestemming aan de ouder/verzorger.
Dus wil je appen met leeftijdsgenoten met CF in de speciale WhatsApp-groep en ben je tussen 12 t/m 15 jaar, vraag dan of je ouders/verzorgers via onderstaande link toestemming geven. Invullen kost slechts twee minuten van hun tijd.

Toestemmingsformulier

Ben je 16 jaar of ouder en wil je deelnemen aan de WhatsApp-groep 16 jaar en ouder, stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer aan Lara Laurens, coördinator lotgenotencontact via l.laurens@ncfs.nl. Zij zorgt ervoor dat je wordt toegevoegd aan de groep.