twitter facebook youtube instagram shop mail newsletter

Samen staan we sterk


Heb jij CF? Grote kans dat je de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting kent. Misschien alleen van naam, misschien omdat je ouders zich bij ons hebben aangesloten toen je jong was, of omdat je zelf weleens gebruik maakt van onze diensten.

Wij hopen vooral dat laatste. De NCFS is er namelijk in de eerste plaats voor mensen met CF. Wij willen je toegang geven tot duidelijke informatie én hulp bieden, waar ook maar nodig is. Via mail of telefoon, onze website, social media, maar ook door (online) bijeenkomsten. 

Kortom, de NCFS is er voor jou. Wij maken ons sterk voor een beter leven van mensen met CF en gaan daarbij ver, als dat nodig is. In de recente lobby rondom de vergoeding van ivacaftor/lumacaftor (Orkambi) waren de ervaringen van mensen met CF van grote waarde. Samen staan we sterk, dat hebben we wel gemerkt.

Door je aan te sluiten bij de NCFS en ons te steunen met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage, kunnen wij onze positie versterken. Als jong volwassene kun je je al aansluiten voor slechts €10 per jaar. Hoe groter de groep die wij vertegenwoordigen, hoe luider onze stem klinkt.

Jouw betrokkenheid bij de NCFS maakt dus écht het verschil. Kunnen wij op je rekenen?